Fuh...!!! Penatnya...!!!

|0 comment(s)

Assalamualaikum...

wah...penatnya...dan sakitnya badan...dah lama jugak kan aku tak 'update' blog aku ni...kesian para peminat yang tertunggu² nak baca newest blog entry(ada peminat ke??? ahahah)...anyway, sebenarnya, aku baru pulang dari latihan TaeKwonDo...penatnya jangan cakaplah...disebabkan nak ikut tournament, terpaksa lah hari² attend training...training ni khas untuk tournament participants only...since last week lagi kitorang training ni...walaupun penatnya macam kena strangle, tapi what can I do? terpaksa buat jugaklah sebab I do wanna lose a little bit of weight...sekarang ni berat aku 56kg untuk seorang yang mempunyai ketinggian 158cm...kalau aku maintain dengan weight aku sekarang ni, for sure opponents aku nanti mesti tinggi² macam pokok kelapa...that would be a disadvantage for me whilst as an advantage for them...(Q_Q)...tapi biarlah, aku akan cuba sedaya upaya aku...walaupun aku rasa yang aku ni still weak for budak taekwondo yang ber'belt' Biru...well, lebih baik daripada tak belajar martial arts langsung, kan? hopefully, i can be better than what i am right now...

nak di bikinkan cerita, hari ni jugak merupakan hari yang kureng baik untuk kitorang, students yang amik subjek ICT...teacher kitorang punyalah main marah dengan kitorang when she find out that some of the students make the computer lab as a Cyber Cafe...at the end of her anger, she was broke into tears...i was so shocked...i kinda felt sorry for her...maybe she was dissapointed in us, that's why she cried...btw, aku tak perlu risau apa² sebab aku langsung tak terlibat dengan komplot buat computer lab macam CC...ahaks...well, aku rasa aku perlu angkat bontot aku ni dari kerusi yang aku duduk ni...aku nak bukak buku Add Maths sekejap memandangkan besok ada test lagi...chiao...

wassalam...

Yahoo!!! I Did It...!!!

|1 comment(s)
Assalamualaikum...

last week, kitorang punya sekolah ada buat test untuk first month which means February test...well, pengetua sekolah dah tukar, jadi all the system are being upgraded...in the mean time, aku baru dapat result untuk kertas Biology dan Add Maths...untuk Biology aku cuma dapat 58%...musuh aku dapat 73%...damn!!! kenapa plak dia boleh lead aku? dia bukannya pandai pun (jahatnya aku...heheheh)...time ni aku betul² frust giler lah apsal aku boleh kalah dengan musuh aku...my gang member pun boleh dapat lower than I am...by the way, I got 90% for my Add Maths while my damn enemy got only 13%...hahahahhahha...puas hati aku...baru dia tau sapa Iz yang sebenarnya...hahahahhaa...anyway, itu bukan markah tertinggi dalam kelas...ada kawan aku nama dia Izzat dapat 94% in Add Maths...aku dapat second...hurm...bukan apa, memang musuh aku tu, buat aku panas...heheheh...sorry for being harsh....see ya in the next entry...

wassalam...

Yeehaa...!!!

|0 comment(s)
Assalamualaikum...

dah lama aku tak datang sini buat blog entry...hehehhe....
I am really excited right now because now we have our Maths teacher...dari mula start sekolah sampai last week langsung takder guru Maths untuk kelas aku...semuanya terjadi abila aku jumpa guru Maths aku last year known as Teacher Angel...if it was not because of her, I wouldn't get an A for my Maths in PMR...aku jumpa teacher ni tanya kenapa kami belum ada Maths teacher(because aku ni kan KETUA KELAS)...dia cakap dia pun tak tau....so, aku ada cakap dengan dia, kalau sampai bulan March kelas aku belum ada Maths Teacher, aku akan tulis official letter to Pengetua requesting supaya Teacher Angel ni akan ajar kelas kami...tup...tup...this afternoon, aku terserempak dengan Teacher Angel, so aku tanya lah...:

Aku: Teacher, how about our Maths subject? Do we still have to wait?
T.A: I haven't got your paper yet (kami ujian bulanan last week), but I'm gonna teach Maths for your class...
Aku: What?! Are you sure, teacher??!
T.A: Yes!!!
Aku: This is gonna be exciting..!!! I can't wait...!!!
T.A: Me too!!! See you on Wednesday...!!! (this is because our next Maths lesson is on Wed)

that was awesome...I really love this teacher when it come to Maths...Me and My Gang love this teacher so much...I just can't wait till Wednesday...See ya!!!

Wassalam...